Maria A. Andersen til Helgstrand Dressage

20-08-2019 11:49

Berider Søren Vallentin har valgt at fratræde sin stilling hos Helgstrand Dressage, som nu har ansat Maria Anita Andersen i jobbet som daglig leder og berider på Helgstrand Academy

Copyright Ridehesten.com
Maria Anita Andersen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter to år som leder af Helgstrand Academy  har Søren Vallentin valgt at fratræde sin stilling pr. 1. oktober. Han vil dog fortsat være ansat hos Helgstrand som freelancer. I en pressemeddelelse fra Helgstrand Dressage fortæller Søren Vallentin, at det har været to spændende år, hvor to dage aldrig er ens.

Det vil fra 1. oktober være Maria Anita Andersen, der er leder af Helgstrand Academy. Hun blev uddannet berider i 2006, hvorefter hun arbejde otte år Blue Hors. I 2014 startede hun selvstændigt, og fra 2017 har hun sideløbende med drift af egen virksomhed været ansat hos Dansk Ride Forbund som underviser på kurserne i ridelærer-, rideinstruktør- og berideruddannelsen.

Maria Anita Andersen skal på Helgstrand Academy stå for den daglige drift og have ansvaret for at undervise og udvikle staldens heste og ryttere.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg glæder mig meget til at blive en del af teamet hos Helgstrand Dressage, og jeg er sikker på, at jeg kan bidrage med mit samtidig med, at jeg kan udvikle mig både fagligt og menneskeligt, fortæller Maria Anita Andersen.

– Jeg har selv kontaktet Maria flere gange, fordi jeg har arbejdet med hende på Blue Hors og har altid syntes, at hun var en fantastisk rytter og medarbejder. Jeg har altid ønsket, at hun blev en del af Helgstrand Dressage, så det er en stor fornøjelse, at hun bliver en del af vores team, fortæller Andreas Helgstrand.

Maria Anita Andersen har lavet en spændende serie af træningsartikler i magasinet Ridehesten i 2016-2017.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen