Maria Schou er U21-vinder i Agria DRF Mesterskabet

03-10-2021 18:40

I finalen af Agria DRF Mesterskab for ungryttere (U21), der er afviklet i Sønderborg Sportsrideklub, blev der i dag flyttet lidt rundt på topplaceringer i dette indendørs DM i springning, hvor sejren i dag gik til Maria Barnewitz Schou

Copyright Ridehesten.com
Maria Barnewitz Schou og Seana 2. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bjørg Bojsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det har været et spændende mesterskab for U21-rytterne ved det indendørs DM, Agria DRF Mesterskab, der har udspillet sig ved Sønderborg Sportsrideklubs B-stævne i denne weekenden.

I den indledende klasse i går besatte Maria Barnewitz Schou tredje- såvel som fjerdepladsen med sine velspringende hopper Queen C e. Catrick Orion/Grandus og Seana 2 e. Stolzenberg/Escudo II. Til finalen havde Maria valgt Seana, som hun i går blev nr. 4 med, og det var et klogt valgt.

Jeg valgte Seana, fordi det er hende, jeg kender bedst og som har været min makker i mesterskaberne de seneste fire år. Det var fantastisk, at Queen gik 0, men planen var, at jeg skulle ride finale på Seana, og det holdt vi os til, fortæller Maria Barnewitz Schou.

Hun disponerede hovespringningen godt, hvor hun red sikkert, fejlfrit og i en god tid. Da hun måtte i omspringning med de to andre ryttere, der havde redet med nul fejl både lørdag og søndag, traf hun igen en god beslutning at lade Seana vise, hvad hun kan i en omspringning. Parret leverede igen en nulrunde og i klassens hurtigste tid på 32,85 sek.

– Seana gik så godt igennem hele mesterskabet. Hun viser virkelig, hun har det der skal til. Først en nulrunde i hovedrunden, hvor hun sprang fantastisk og efterfølgende en megahurtig nulrunde i omspringningen. Jeg kan ikke være andet end stolt og tilfreds over hendes præstation.

Gårsdagens vinder Camilla Mortensen red sidst i klassen på 13-årige Handybeat e. Heartbeat/Diamant de Semilly (opdr. Carsten Carstensen) og red efter sejren og klarede sig igen fejlfrit igennem, men tiden på 33,46 sek. rakte "kun" til en andenplads. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Blandt de fejlfri ekvipager lørdag var Maria Nørregård Langhoff med Diarada S e. Diarado/Cassini I (opdr. Flemming Schultz), Alexander Godsk med Happy Thoughts e. Messenger/Cordial Medoc og Kamilla Ladefoged Rasmussen med Colina e. Colman/Cassini I, som i dag besatte tredje-, fjerde- og femtepladsen. 

Lørdag gik andenpladsen til Anna Victoria Weilsby med Stenbækgårds Mojito e. Godsend du Reverdy/Lambrusco Ask (opdr. Laila Engelbrecht), men de måtte i dag tage til takke med en delt femteplads.

Samlet resultat af mesterskabsklassen.

Stævnets start- og resultatlister.

 

 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen