Mikkel Laursen er jysk mester for senior (video)

14-11-2021 15:27

Annika Knudsen Lorentsen

Det var en særdeles spændende afgørelse af årets Jysk Mesterskab for senior, hvor det lykkedes Mikkel Laursen at tage titlen og ovenikøbet ride begge sine heste fejlfrit i hovedrunden

Copyright Ridehesten.com
Mikkel Laursen og Come Undone One. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

16 ekvipager var til start i Jysk Mesterskab for senior hos Sportsrideklubben Aalborg her i eftermiddag og det lykkedes blot fire af dem at ride fejlfrit i hovedrunden. 

Det betød, at det var blandt disse fire ekvipager at vinderen skulle findes. Mikkel Laursen havde to heste med i mesterskabet, og da han red fejlfrit med begge i hovedrunden havde han to forsøg i omspringningen til at ride sejren hjem. 

Copyright Ridehesten.com
Mikkel Laursen og Come Undone One. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Det lykkedes for ham, som sidste rytter i omspringningen i sadlen på Come Undone One e. Chacco-Blue/ Cento, da han kom fejlfrit i mål i tiden 41,38 sekunder og dermed havde godt et sekund ned til næstbedste tid. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Mikkel var selvfølgelig rigtig godt tilfreds efter dagens ridt og fortalte, at han var godt tilfreds med begge sine hest. Han havde nemlig ligeledes en god omspringning med sin anden hest Gin e. Grey Top/ Landor S og endte som nr. 3 med et enkelt nedslag. I videoen nedenfor kan I se Mikkels omspringning med Come Undone One. 

Copyright Ridehesten.com
Martin Mose Knudsen og Schweinsteiger. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Andenpladsen i mesterskabet blev vundet af Martin Mose Knudsen med Schweinsteiger e. Lux Z/ Churchill (opdr. Karina Hein), som leverede en virkelig god hovedrunde og efterfølgende en fejlfri omspringning i tiden 42,43 sekunder. 

På fjerdepladsen blev det Frederikke Svendgaard med Bøgegårdens Cristiano e. E Bøgegårdens Dicapo/Bøgegårdens Apollo (opdr. Stina og Jørgen Schmidt). 

Resultatet af klassen. 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen