Marianne Helgstrand bag ny smykkeserie

07-12-2015 14:06

Marianne Helgstrand lancerer nu et smykkemærke med to eksklusive smykkeserier inspireret af nogle af verdens mest elegante dressurheste. Det nye smykkemærke præsenteres i uge 50

Copyright Ridehesten.com

Navnet Helgstrand forbindes med nogle af verdens smukkeste dressurheste. Fremadrettet vil navnet også blive forbundet med eksklusive smykker til ridebrug: 

- Jeg lancerer nu to smykkeserier under navnet Helgstrand Denmark. Smykkeserierne er lavet med udgangspunkt i hestenes styrke og elegance, og formgivningen er blandt andet inspireret af ringene i hestens bid. Det er sket i samarbejde med nogle af Danmarks bedste smykkeformgivere, fortæller Marianne Helgstrand, der er gift med den verdenskendte danske OL-rytter og berider Andreas Helgstrand. 

Copyright Ridehesten.com

Smykkeserierne er navngivet efter dressurhestene Matiné og Prima Donna. Matiné er den verdenskendte hest, som Andreas Helgstrand vandt sølv og bronze med ved VM – et finaleridt, der siden er vist 14 millioner gange på YouTube. Prima Donna er Marianne Helgstrands smukke hest, der i dag er avlshoppe, og som har en helt særlig plads i Mariannes hjerte. 

Copyright Ridehesten.com

Smykkerne er designet enkelt, både når det gælder design og forarbejdning. De er fremstillet i 14 eller 18 karat guld med smukke brillanter af højeste kvalitet, og for Marianne Helgstrand er smykkeserien realiseringen af en barndomsdrøm.

- Som barn stod jeg ofte og beundrede min farmors brocher, der lå og glimtede i smykkeskrinet. Samtidig har jeg altid været fascineret af rideudstyrets kvalitet og smukke udformning. Denne smykkeserie er en sammensmeltning af min barndomsdrøm og inspirationen fra den verden, jeg hver dag er så privilegeret at være en del af, siger hun. 

Copyright Ridehesten.com

Smykkerne lanceres mandag og tirsdag i uge 50 i Vodskov nord for Aalborg, hvor Helgstrand Dressage har til huse, og onsdag i uge 50 i København. Ved præsentationen medvirker blandt andre Victoria Vallentin, der er en af dansk ungdomsdressurs største talenter, og norske Maren Frydenlund: 

- Smykkerne præsenteres af nogle af vores allerbedste ridesportstalenter. Brochen, som er en vigtig del af udtrykket for mange ridepiger, er hele udgangspunktet for smykkeserien, og til lanceringen vil man kunne se, hvordan smykkeserien både kan bruges på en plastron til ridestævner, og at den er enkelt og flot på selskabsjakkens revers eller på selskabstøj, fortsætter Marianne Helgstrand.

Copyright Ridehesten.com

Præsentationen foregår i samarbejde med de eksklusive bilmærker Maserati og Ferrari, som vil være massivt tilstede i forbindelse med begge events.

 

Tag et kig på den nye smykkekollektion i videoen fra photoshootet (Y)

Posted by Helgstrand Denmark on Monday, December 7, 2015
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen