Marianne Helgstrand i Grand Prix-sejr

30-04-2021 20:22

Fredag ved landsstævnet i Sdr. Hygum Rideklub sluttede med en Grand Prix, hvor Marianne Helgstrand satte sig på sejren, og i samme klasse to unge ryttere deres Grand Prix-debut med succes

Copyright Ridehesten.com
Marianne Helgstrand og Super Mario. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Landsstævnet i Sdr. Hygum Rideklub bød i dag på en MB2, en Prix St. George og en Grand Prix. I sidstnævnte placerede to erfarne ryttere sig i toppen, nemlig Marianne Helgstrand med den 12-årige vallak Super Mario e. For Compliment/Royal Dancer, som vandt klassen med 73,300% over Daniel Bachmann Andersen med den 11-årige Fanalino e. Floriscount/Alabaster, der med 72,800% sikrede sig andenpladsen , hvad der var Grand Prix-debut for hesten.

Trine Mittag og den 13-årige Gammelenggårds Easy e. Light and Easy/ Akinos (opdr. Nanna og Knud Jønsson) besatte udenfor placeringsrækken tredjepladsen efterfulgt af nogle af de yngre topryttere i dansk dressur.

 

Nyheden fortsætter efter annoncen

To unge debutanter

Klassen bød på to unge Grand Prix-debutanter, som hver især har høstet international erfaring bl.a. som juniorryttere. Det drejer sig om den 21-årige Karoline Rohmann med sin 12-årige Don Louvre S e. Blue Hors Don Romantic/ Lauries Crusador (opdr. Jan og Karina Koefoed-Nielsen) og 17-årige Alexander Helgstrand med den 17-årige Lollipop e. Lord Sinclair/ Welt Hit I, som han har overtaget fra sin mor Marianne Helgstrand. De to debutanter leverede flotte ridt og scorede meget ens 67,600% og 67,467%.

Stævnets start- og resultatlister

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner