Masser af debutanter i Esbjerg

20-01-2017 18:37

Esbjerg Rideklub er i denne weekend vært for et landsstævne i dressur, der i dag på første konkurrencedag har budt på spændende klasser med mange debutanter

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mens der i dag har været et flot fremmøde af tilskuere i Esbjerg Rideklub, har mange dressurentusiaster i dag fulgt slagets gang ved landsstævnet i dressur på Jyske Vestkystens hjemmeside, der har streamet klasserne.

Åbningsklassen MB0 havde Marianne Helstrand og den tyske 8-års vallak Super Mario e. For Compliment/ Royal Dance som vinder med 72,628%. De blev fulgt op af Silje Bakken og 7-årige Bøgegårdens Santiago e. Soliman de Hus/Wesley med 71,538% og Lone Bang Larsen med 7-årige Thranegaarden Rostov e. Blue Hors Romanov/ Diamond (opdr. Jens Riishede Jensen) med 70,513%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Helgstrand Dressage-rytteren Betina Jæger tog sejren i dagens andenklasse, MA1, med den svenske 8-års vallak Quarton e. Quaterback/ Blue Hors Don Schufro med 74,352%. Ekvipagen blev fulgt op af Blue Hors-berideren Daniel Bachmann Andersen og den 7-årige avlshingst Blue Hors Veneziano e. Vivaldi/ Donnerhall med 73,148%.

Et spændende felt udgjorde Intermediaire 2, hvor adskillige er helt nye i S-klasserne og debuterer i Grand Prix imorgen. I dagens klasse gik sejren til spanske Severo Jurado López med den 14-årige tyske Deep Impact e. De Niro/ Rubinstein med 75,570% efterfulgt af Anna Kasprzak med blot 9-årige Rock Star e. Rockwell/Weinberg med 74,649%. Betina Jæger var igen på podiet, denne gang med den 15-årige Very Keen e. Oklund/Dutchboy på tredjepladsen med 72,632%. Med den 9-årige lusitanovallak Dragäo Figueras var Severo Jurado López igen at finde på fjerdepladsen med 72,281%. Placeret på femtepladsen kom Carina Cassøe Krüth med sin 10-årige Heiline's Hotmix e. Blue Hors Hotline/ Come Back II (opdr. Stald Heiline), der opnåede 70,132%. 

Ridehestens fotograf og rapporter vil være til stede ved stævnet i morgen. Se stævnets starter og resultater HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen