Masser af spring på ’Borgen’

12-12-2014 00:36

Sanne Kolind

Igen i dag var der godt gang i Juleshowet på Vilhelmsborg. Til de sene tilskuere var der spænding i Grand Prix tour’en

Dagen startede med ’The never ending story’, som bronzetouren ved dette års Christmas Show er blevet døbt, som i går talte 254 starter. I dag skulle 204 equipager igennem den 125 cm høje bane. Desværre blev der som i går, en del fejl. Kun 62 equipager klarede sig fejlfrit igennem. I dag blev de tre bronzeture vundet af Mathias Nørheden Johansen på Nørheden’s Agina Light med 0 fejl i tiden 23,70 sek., Norske Mikkeline Zurhaar-Birkeland, der sammen med Cassandra VI red fejlfrit i tiden 25,60 sek. og Christina Madsen på Tamara der også red fejlfrit i tiden 24,34 sek.

 

Derefter gik anden afdeling af Sølvturen. Her var noget mere spænding i toppen, men Christian Petersen på Zahr Alfarvad Z vandt sikkert med 2 sek. til nr. 2. Han red fejlfrit i tiden 57,40 sek. I den anden sølvtur var det her Jessica Vinther Jensen der vandt med 0 fejl i tiden 56,31 sek, på den 17 årige Pioner.
I den 3. afdeling af sølvturen var det tyske Jan-Pierre Fromberger på Conland G der vandt med 0 fejl i tiden 58,17 sek.

Torsdagen sluttede af med 1. afdeling af Big Tour – Grand Prix. Her var hele 80 ryttere til start, og de kunne ride på banen til en del tilskuere der havde fundet vejen til Vilhelmsborg i de sene aftens timer.
Start nr. 7, Jennifer Fogh Pedersen satte sig på 1. pladsen i en forrygende tid på 51,58 sek, på den smukke Saint Amour. Det skulle vise sig at være en svær tid at slå. Søren Knudsen var tæt på, da han med stor rutine red nogle ubegribelige vendinger på Dashmir K. Men sluttede i tiden 51,98 sek.
Vi skulle helt frem til start nr. 77 før der skete noget i toppen, da Shannon Ketterle på Fashion 42 red lynhurtigt og fejlfrit, og kunne indtage 1. pladsen med en tid på 50,46 sek.
Klassen sluttede kl. 23:00, og da de fleste heste var sat på boks for natten, var det kun de to første placerede der mødte til hest, så Søren Knudsen, Kasper H. Hansen og Martin Neergaard måtte løbe æresrunden til fods, hvilket de da også gjorde med et stort smil.

 

Flere resultater kan ses her:

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner