Masser af succes til springrytterne i Portugal

30-10-2021 18:28

Trine Askjær-Jørgensen

De danske springryttere har de sidste par dage givet den hele armen til det internationale stævne, Vilamoura Champions Tour, i Portugal. Det er blevet til et utal af placeringer bl.a. to femtepladser til Andreas Schou på to forskellige heste

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Quadrasson Ask. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne uge har hele seks danske springryttere taget turen til Portugal for at ride ved det internationale stævne i Vilamoura – og sikke en succes det har været. De dygtige ryttere har virkelig givet den gas særligt her de sidste par dage og redet massevis af placeringer hjem til Danmark.

Andreas Schou har redet sig til to flotte femtepladser i to 4-stjernede klasser på henholdsvis Independent i 145-150 cm-klassen torsdag og Quadrasson Ask e. Quadros 3/ Carentan i 150 cm-klassen fredag. Kasper H. Hansen og Contador e. Cardenio/ Caretino blev placeret som nr. 8 i samme klasse som Andreas og Quadrasson Ask.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Martin Dinesen Neergaard og Elien e. Arezzo VDL/ Roven blev nr. 6 i den 4-stjernede 140 cm-klasse i Vilamoura i går ud af i alt 57 startende.

Christina Madsen red sig til både anden- og tredjepladsen i den 4-stjernede 130 cm-klasse på henholdsvis Favorit Win e. Favorit Ask/ Mr Blue (opdr.  Birgitte Bøgh-Sørensen) og Babumbi Del Tavollo e. Corland/ Wellington i torsdags. Hun og Babumbi Del Tavollo fortsatte succesen og red sig i dag, lørdag, til en 6. plads i den 4-stjernede 130 cm-klasse.

Stævnets start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Kasper H. Hansen og Contador. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner