Massiv opbakning til Støt Brysterne

19-09-2015 09:11

I denne weekend afholdes DM i hold dressur på Middelfart Ridecenter. Opbakningen til både DM og Støt Brysterne auktionsfesten lørdag aften har været enorm og over alt forventning

Arrangørerne, Rosenkilde Sport og Event, Middelfart Ridecenter og Catago har formået at indsamle auktionspræmier for en samlet værdi på omkring150.000 kr. Blandt donationerne finder vi både store internationale danske virksomheder, men også virksomheder fra lokalområdet.

- Vi har arbejdet hårdt for dette arrangement og håber meget, at vi snart kan være stolte af det endelige resultat, udtaler Lisa Rosenkilde Nissen sig på vegne af arrangørerne og fortsætter:

- Vi har oplevet donationer fra et bredt segment af virksomheder, her er blandt andet at nævne Ecco med lækre designertasker, Dan-bunkering med et pænt pengebeløb, Jungle Sports med fede dressur-workshops, behandlinger fra Möhring Ellipse, undervisning ved Anna Kasprzak og lidt sjovere ting som bl.a. køleskab og original sæbekasse Audi i rød, ud over alt dette en masse fede rideting og meget meget mere!”.

Fürsten-Look giver en bedækning
Donationerne til lørdagens auktion bliver ved med at komme ind. Blandt andet har arrangørerne her på falderebet modtaget en stor præmiedonation på bedækning efter den fantastiske Fürsten-Look, som netop har vundet det tyske bundeschampionat. Hingsten har hidtil leveret særdeles gode føl, der har domineret følskuer i både ind- og udland, værdien anslår arrangørerne til cirka 10.000 kr.

Alle, der ikke har mulighed for at deltage i auktionsfesten lørdag aften, kan byde på Middelfart Ridecenter’s facebookside.

Tilmelding til festen kan fortsat ske på mail@middelfart-ridecenter.dk.

Følg stævnets resultater HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen