Masterclass med Anna og Will i Danmark

05-05-2017 15:44

På Vallensbæk Ridecenter kan du om kun en uge opleve Anna Blomgren og Will Rogers i en spændende og lærerig masterclass med flere kendte rytternavne

Copyright Ridehesten.com
Hvordan gør de det, Anna Blomgren og Will Rogers? Den 12. maj vil parret ved en spændende event i Vallensbæk demonstrere overfor publikum, hvordan man træner heste til at kunne gå afslappet i ekstreme situationer.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når ægteparret, australske Will Rogers og svenske Anna Blomgren Rogers, der bor og arbejder i Holland, på fredag den 12. maj gæster Danmark med en spændende, underholdende og lærerig masterclass, bliver det med deltagelse af kendte danske ryttere som Lisbet Seierskilde, Anke Ter Beek og Josephine-Emilia Thide Nielsen.

Vi mener, at med den rigtige tilgang baseret på forståelse af hesten og ved hjælp af dens egen intelligens, er det muligt på en positiv måde at træne hesten til at være afslappet og selvsikker - selv i meget stressende omgivelser. Heste er utroligt kloge og følsomme og ved at vise dem, hvad vi vil have dem til at gøre, kan vi drage fordel af deres vilje til at samarbejde med os og skabe fantastiske resultater i sporten.

Copyright Ridehesten.com

Nu har du chancen for at deltage i denne fantastiske begivenhed, der forhåbentligt vil sætte sit mærkbare aftryk på den fremtidige tilgang til hestetræning og dressur. Denne tilgang vi gerne vil dele med hestefolk rundt om i verden, og vi er meget glade for den store interesse, Will Rogers Performance Horses og Anna Dressage modtager på vores shows, demonstrationer, klinikker og videoer.

Vores mål er at skabe en bevidsthed om, hvad der er muligt med denne kombination af træning. I første del vil Will Rogers demonstrere, hvor vi starter træningen/tilgangen og nogle af de vigtige begreber, som vi tror, alle heste kan drage fordel af.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I anden del blander vi vores træning med færdighederne hos nogle af Danmarks meget talentfulde ryttere og er i den forbindelse meget beærede over at kunne præsentere Lisbet Seierskilde, Anke Ter Beek og Josephine-Emilia Thide Nielsen i masterclassen.

I sidste del udfører Will Rogers Performance Horses og Anna Dressage et spektakulært show med egne heste.

Arrangementet finder sted fredag den 12. maj 2017 (St. Bededag) kl. 16:00 - 20:00 på Vallensbæk Ridecenter, Vejlegårdsvej 123 - 125, 2625 Vallensbæk, hvor cafeteriaet vil være åbent.

Billetter kan købes på Billetto.dk.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen