Mathias håber på finaleplads

01-09-2023 18:27

Annika Knudsen Lorentsen

Efter dagens konkurrence, er Mathias Nørheden Johansen placeret på en samlet 28. plads ved EM. Det er de 25 bedste der går i den individuelle finale, men der er chance for, at de fem placeret fra 26.-30. pladsen får tilbudt en plads, hvis nogle af de 25 melder fra

Copyright Ridehesten.com
Mathias Nørheden Johansen med Franco 79. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

29-årige Mathias Nørheden Johansen har leveret på topniveau ved dette års EM i Milano, hvor han på første dagen red fejlfrit og hurtigt, mens han på anden dagen havde 8 fejl. I dag red han endnu en god runde med et enkelt nedslag, og det betyder, at en individuel finaleplads er indenfor rækkevidde, hvis blot tre ekvipager vælger ikke at stille op. 

Det er nemlig de 25 bedste der får plads på søndag, og Mathias er nr. 28 i skrivende stund. De ryttere der er placeret på 26. til 30. pladsen er på reservelisten til at ride med i finalen, og de kan derfor muligvis få en plads på søndag. I første omgang skal Mathias' hest Franco 79 e. Firth of Lorne/ Coronas i andet vettjek i morgen, som er for de heste, der går finale søndag, og herefter ved vi mere omkring, hvorvidt han kommer til start på søndag.

Copyright Ridehesten.com
Mathias Nørheden Johansen med Franco 79. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Selv fortæller han, at han gerne vil ride søndag, hvis han får en plads tilbudt. I videoen nedenfor kan I høre Mathias fortælle om hans runde i dag og om hans forhåbninger for en plads i søndagens finale. 

Hvis Mathias får plads i søndagens finale, kan han glæde sig til fortsat opbakning, da en del danskere er mødt op i Milano for at heppe på Danmark, og i dag stod de for stort bifald til den danske rytter, da han red i mål efter en meget flot runde. Læs mere om Mathias' ridt tidligere her

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen