Matiné savnet overalt i verden

26-01-2010 13:13
Allerede mandag aften var nyheden om Matinés tragiske uheld berettet på hesteportaler verden over, og den hvide danske hoppe er det store samtaleemne i mange fora på internettet
Copyright Ridehesten.com
Foreviget fem dage før det tragiske uheld (Foto: Ridehesten.com).

Det var med stor sorg, at personalet på Blue Hors måtte tage afsked med deres pragtfulde hoppe, og samtidig viderebringe den triste nyhed til Andreas Helgstrand og mange andre for hvem hoppen har haft stor betydning. Nyheden om, at et af dressursportens største ikoner i de seneste år har taget sin sidste indånding, nåede samme dag hele verden rundt på få timer. Matiné var elsket og beundret af hestefolk og dressurentusiaster jorden rundt. Eurodresssage, Horsetalk, Dressagedaily, Tidningen Ridsport, Dressagenews, Horse & Hound og De Hoefslag er bare nogle af de nyhedsportaler, der fra New Zealand til USA og mange europæiske lande har haft historien om tabet af Matiné på forsiden allerede igår aftes få timer erfter nyheden kom ud i Danmark.

I magasinet Ridehesten 09/2009 s. 30 kan man læse et resumé af hoppens karriere og læse mere om Keld Kirk Kristiansens og Andreas Helgstrands oplevelser med hoppen. Vi bringer i næste nummer af Ridehesten en artikel om tabet af Matiné.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen