Medaljefejringer efter to flotte mesterskaber

14-09-2021 09:22

Christine Krogh Frausing
Skribent

Paralympiske lege i Tokyo og Europamesterskaberne i Hagen i dressur. Det regner med medaljer over de danske ryttere, og det fejrer de naturligvis. Blue Hors har holdt en reception for Nanna Skodborg Merrald og Tobias Thorning Jørgensen, imens Cathrine Dufour i går inviterede til morgenmad

Copyright Ridehesten.com
Tobias Thorning Jørgensen med hans første guldmedalje ud af to, ved PL i Tokyo. Foto: FEI / Liz Gregg
Nyheden fortsætter efter annoncen

De danske ryttere har sørget for medaljeregn ved de sidste par mesterskaber de har redet. Først var det Tobias Thorning Jørgensen, der sammen med hoppen, Jolene Hill e. Blue Hors Schufro Hit / Windsor (opdr. Hanne Andreasen), gjorde hele den danske ridesport stolte, da han vandt hele to guldmedaljer ved paralympiske lege. Tobias tog de andre ryttere, dommere, og hele verden med storm, og viste et exceptionelt talent. Der er ingen tvivl om, at Tobias hører hjemme på dette niveau.

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour med sølvmedaljen ved EM i Hagen. Foto: Ridehesten / Kristine Ulsø Olsen

Seneste medaljeregn var ved EM i dressur i tyske Hagen, hvor det danske hold, der bestod af Charlotte Heering, Daniel Bachmann Andersen, Nanna Skodborg Merrald og Cathrine Dufour, red sig til en flot bronzemedalje i holdkonkurrencen. Herefter slog Cathrine Dufour sit navn fast, da hun med vallakken Bohemian e. Bordeaux/Samarant (opdr. Abildgaard Equestrian Aps), først red sig til individuelt bronze, og sidst individuelt sølv. Læs om Cathrines flotte sølvmedalje, og sejren over Charlotte Dujardin her.

Nanna Skodborg Merrald var med på holdet i tyske Hagen, og var derfor et af de vigtige led, der førte til bronzemedaljen. Nanna red på Atterupgaards Orthilia e. Gribaldi/ Donnerschlag (opdr. Atterupgaard)

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Heering og Nanna Skodborg Merrald med bronzemedaljerne. Foto: Ridehesten / Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nu skal der fejres 

Rytterne er nu alle vendt hjem, og det betyder at der skal fejres medaljer. Cathrine viste på instagram, at hun  i går morges holdte fælles morgenmad i det fine sadelrum på hendes nye gård. samarbejdspartnere, hesteejere, grooms og mange flere, var samlet for at fejre succesen i Hagen. 

Blue Hors afholdte i går reception for deres to ryttere, Nanna og Tobias. De blev fejret med blomster, taler, kage, klapsalver og et stort tak for at være en del af Blue Hors, sam for at inspirere andre. 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen