Medlemsmøde i DV's region 7

16-11-2022 13:39
Avl

Dansk Varmblods region 7 indbyder til medlemsmøde i Skalborg den sidste tirsdag i november, hvor repræsentanter for Dansk Varmblods auktionsudvalg er inviteret til at fortælle om deres arbejde

Copyright Ridehesten.com

Dansk Varmblods region 7 afholder tirsdag den 29. november 2022 kl. 19.00 medlemsmøde i Agri Nord Arena-cafeen, Skalborg, og byder i den forbindelse på et spændende indslag fra Dansk Varmblods auktionsudvalg.

Mødets dagsorden lyder på:

  1. Nyt fra regionen
  2. Nyt fra hovedbestyrelsen
  3. Indkomne forslag
  4. Oplæg fra auktionsudvalget / Avlercafe

Har du et forslag, som du ønsker fremstillet til afstemning under repræsentantskabsmødet i april 2023, så send dit forslag til ebj@kmd.dk senest den 25. november. Forslag modtages også under mødets punkt 3.

Der er lagt op til en hyggelig aften i godt avlerselskab, hvor regionen har inviteret auktionsudvalget til at komme og fortælle om udvalgets arbejde, hvordan de udvælger føl til auktionerne, og hvordan du kan klargøre dit føl bedst muligt. Auktionsudvalget repræsenteres af Louise Ringsbo og Casper Cassøe.

Der vil blive serveret vand/øl samt kaffe/te og kage.

OBS! Tilmelding er nødvendig og skal ske på mail ebj@kmd.dk eller sms 25247574 senest den 25. november.

Medlemsmødet har været annonceret i magasinet Ridehesten til at skulle finde sted den 22. november, men da vi har prioriteret at få auktionsudvalget på banen, er medlemsmødet flyttet en uge frem i kalenderen.

Copyright Ridehesten.com

 

 

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen