Mia Hastrup vinder CNC2*-S hos Haslev Køre- og Rideforening

25-04-2022 06:37

Christine Krogh Frausing
Skribent

I går var dagen for Haslev Køre- og Rideforenings landsstævne, hvor der som højeste klasse blev afholdt en CNC2*-S, der blev vundet af Mia Hastrup

Copyright Ridehesten.com
Podiepladserne i CNC2*-S. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Haslev Køre- og Rideforening var i går værter for deres første landsstævne i military i år, hvor der som højeste klasse gik en CNC2*-S. 11 ekvipager stillede til start i klassen, hvor det blev Mia Hastrup der endte med at tage sejren. 

Mia red på vallaken Constantin M, der i dressuren blev belønnet med 74,58%, som omregnet til strafpoint giver 25,4. Da de var fejlfrie i både terrænet og på springbanen, endte de derfor med de 25,4 i straf. 

Andenpladsen gik til Victoria Suzette Kahr og Sartre. De scorede 73,12% i dressuren, og fik derfor 26,9 i straf efter dressuren. På springbanen fik de 8 fejl, imens de i terrænet var fejlfrie, og derfor slutter på i alt 24,9 i straf. Tredjepladsen gik til Lise Kjelstrup og Nørhedens Cirell. De red til 66,67% i dressuren, og fik derfor 33,3 i straf, og med 4 fejl på springbanen, samt en fejlfri runde i terrænet, sluttede de derfor på 37,3 i straf. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Landsstævnet havde ligeledes Box4Rent Cup, hvor det blev Vagn Jepsen og Grandis der tog sejren. De opnående 69,09% i dressuren, og med en fejlfri tur på springbanen samt i terrænet, sluttede de derfor på 30,9 i straf. 

Copyright Ridehesten.com
Placeringerne i Box4Rent Cuppen. Foto: Privat

Andenpladsen gik til Vivan Mary Ryslinge og Emily De Vision. De fik 70,00% i dressuren, og med 2 tidsfejl på springbanen, og en fejlfri tur i terrænet ender de derfor på 32 i straf. Tredjepladsen gik til Simone Samuelsen og Himalayea Højgård. De scorede 67,03% i dressuren, var fejlfrie på springbanen og i terrænet, og endte dermed på 33 i straf. 

Se resultatet for hele stævnet her.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen