Mia og Hanne er klar til VM

14-09-2022 12:14

Annika Knudsen Lorentsen

I denne uge løber VM i military af stablen i Italien og er er der to danske ekvipager til start. På deres Instragram deler de mange indslag undervejs ved mesterskabet, og du kan derfor følge med på rejsen

Copyright Ridehesten.com
Hanne Wind Ramsgaard med Amequ Torino og Mia Hastrup med Shjabrina. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det bliver spændende at følge de to danske militaryryttere, Mia Hastrup og Hanne Wind Ramsgaard, som i denne uge skal ride VM i military i italienske Pratoni del Vivaro. 

Military afvikles over tre discipliner, og den første er dressuren, som rides over den 15.- og 16. september. Terrænspringningen finder sted den 17. september, mens det hele afgøres i ridebanespringning på søndag den 18. september. 

På en fælles Instagram tager Mia og Hanne alle interesserede med på rejsen, og her kan man let følge med i hvad der sker for de danske ryttere. Find Instagram-profilen her. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag er der Horse Inspection, og herefter offentliggøres startrækkefølgen for dressur. Find startlister og tidsplaner undervejs her.

Til start ved stævnet er desuden danskbosatte Aistis Vitkauskas med Dansk Varmblodshesten Commander VG e. Come Back II (opdr. M og B Kløve-Mogensen).

I videoen nedenfor kan I komme med i VM-hjørnet med de to danske ryttere. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald