Michael Grønne starter som selvstændig

16-09-2023 10:38

Annika Knudsen Lorentsen

Michael Grønne Christensen der i en årrække har været rytter hos Helgtrand Dressage, er nu startet som selvstændig på Stutteri Teglovnen

Copyright Ridehesten.com
Michael Grønne Christensen. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen

Michael Grønne Christensen har de sidste tre år arbejdet som berider hos Helgstrand Dressage, men nu har han offentliggjort, at han er startet som selvstændig hos Stutteri Teglovnen i Dybvad, Nordjylland.

Han blev udlært berider i 2009, hvor han havde sine tre første år af sin læretid ved Lars Ringkær på Sønderborg Rideklub og derefter ved Per Skærbæk på Mors. Derefter vendte han tilbage til Sønderborg Rideklub, hvor han blev daglig leder. 

Copyright Ridehesten.com
Michael Grønne Christensen med Holballes Deeba. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Foruden arbejdet som berider og daglig leder, har han redet og uddannet flere talentfulde heste. Heriblandt guldmedalje- og Grand Prix-hoppen Holballes Deeba e. De Noir/ Resident (opdr. Bianca og Carsten Jefsen), og fornyligt var han til start med Grevens Sirius ved UVM for 5-års heste, hvor han endte som nr. 6 i finalen.

I et opslag på sin Facebook skriver Michael følgende:

– Efter 3 fantastiske år og et utal af uforglemmelige oplevelser med super gode heste og dejlige kollegaer, er tiden inde til et nyt kapitel i mit liv. Jeg er nu startet selvstændigt hjemme på Stutteri Teglovnen. Tusind tak for nogle fantastiske år hos Helgstrand Dressage. 

Se opslaget nedenfor. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen