Michael Jung på det tyske springlandshold

17-01-2018 10:46

Verdens førende militaryrytter, tyske Michael Jung, er for tiden så godt ridende på sine bedste springheste, at han i februar måned er på det tyske hold ved nationsspringningen i Abu Dhabi

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den tyske landstræner i springning, Otto Becker, giver den tredobbelte OL-vinder i military, Michael Jung, chancen for at ride med på det tyske springlandshold, og det skal han for første gang ved det femstjernede stævne i Abu Dhabi, hvor det gælder om at forsvare de tyske farver ved nationsspringningen. Det skriver det tyske hestesportsmedie St. Georg.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Michael Jung er den eneste tyske rytter, der rider med i toppen på tværs af de tre olympiske discipliner, men han er ikke den eneste tyske militaryrytter, der har redet internationalt i flere discipliner. Ingrid Klimke har redet international dressur og military på samme tid, men har dog ikke været på to landshold på samme tid.

Jungs karriere i springsporten gør også, at han i år ikke kommer til start ved militarystævnet i Offenburg, for der skal han ride CSI5* i Bordeaux for springlandsholdet.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev