Michael Søgaard vinder Bundgaard Byg Cup

23-04-2021 15:30

Marie Helene Rigård Rohleder

Da vi desværre stadig er udfordret af COVID-19-restriktioner og herpes, har det endnu ikke været muligt at afvikle finalen i Bundgaard Byg Cup 2020. Derfor er Michael Søgaard og Jukebox kåret som vinder, da de er den ekvipage, der har indsamlet flest point

Copyright Ridehesten.com
Michael Søgaard og Jukebox på Vilhelmsborg 2019. Foto: Ridehesten.com/ Ida Dalgaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med to uger til første kvalifikation af Bundgaard Byg Cup 2021 har Dansk Ride Forbund i samarbejde med Bundgaard Byg besluttet at aflyse en egentlig finale, og de kårer derfor en vinder på baggrund af resultatet efter de tre kvalifikationsrunder. Den ekvipage, der har samlet flest point og dermed kåres som vinder, er: Michael Søgaard på Jukebox e. Jazz/Rubinstein I (opdr. Jytte Kolster). 

Det skriver Dansk Ride Forbund i en pressemeddelelse. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Bundgaard Byg er en cup, som jeg har været med i i rigtig mange år. Jeg har jo været med lige fra starten af. Det har været en super god måde at vende hestene til et lidt højere niveau og et mere internationalt miljø. Det har altid været en cup, der har været godt besøgt med publikum, og man ser altid frem til at skulle være klar med en ny hest til næste sæson af Bundgaard Byg, fortæller en glad Michael Søgaard.

Se hele resultatet her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen