Dobbeltsejr til Michael Søgaard ved landsstævne

01-10-2017 15:45

Camilla Tiefensee Schrøder

Solrød Rideklub har denne weekend afviklet landsstævne i dressur, og i Grand Prix-klasserne var det Michael Søgaard og Gallardo V, der lå i toppen

Copyright Ridehesten.com
Michael Søgaard og Gallardo V. Arkivfoto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Solrød Rideklub melder om et veloverstået landsstævne i dressur her i weekenden. Ifølge rideklubben fik den meget ros af rytterne for sine nye fiberbunde i begge ridehaller og de fede ærespræmier.

I lørdagens Grand Prix-klasse var førstepladsen delt mellem Michael Søgaard og Stine Bøihøj, som begge havde redet til 69,600 procent. Michael Søgaard på Gallardo V e. Gribald/De Niro (opdr. Iben Leere Kamp) og Stine Bøiehøj på Nordhøjst Bentley e. Bernstein/Leonardo. Tredjepladsen gik til Dorthe Sjøbeck Hoeck på Stenkjers Naromi e. Blue Hors Romanov/Frühling.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Da der i dag blev redet Grand Prix Special var Michael Søgaard igen at finde på toppen af resultatlisten, men denne gang fik han lov til at beholde førstepladsen for sig selv med 69,804 procent. Dorthe Sjøbeck Hoeck og Stenkjers Naromi indtog andenpladsen med 68,562 procent, og tredjepladsen gik til Lene Hoberg på Toftehøjs Malay e. Latimer/Heslegård S Meyer.

Der blev også redet Prix de St. Georges, Intermediaire 2, MB og MA-klasser ved stævnet. Alle resultaterne kan findes på DRF Live.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen