Små justeringer i Bundgaard Byg Cup

01-10-2023 18:07

I dag skulle finalen i Bundgaard Byg Cups fjerde kvalifikationsrunde rides. Det var blot få point, der rykkede på stillingen i dag

Copyright Ridehesten.com
Maria Valter Bay og Tjørnelys San Loui. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Til landsstævnet i Solrød Rideklub blev den sidste kvalifikationsrunde af Bundgaard Byg Cup i dag afgjort, da rytterne skulle ride Intermediare I Kür. Camilla Lunderskov lagde sig i går i spidsen af konkurrencen sammen med Donnerhall’s Son II e. Sir Donnerhall II/ Uno Don Diego (opdr. Sonny Sanfeld Moisen), men hun var tæt efterfulgt af feltets øvrige topplacerede.

I kür-klassen blev der i dag flyttet en smule rundt på stillingen, da Maria Valter Bay og Tjørnelys San Loui e. Sunny-Boy/ Heslegård’s Rubin (opdr. Jørgen Kaspersen) løb med sejren i klassen. Ekvipagen opnåede en flot bedømmelse på 75,417%. Gårsdagens vinderekvipage, Camilla Lunderskov og Donnerhall’s Son II, fastholdt dermed ikke føringen fra i går, men blev i stedet placeret som nr. 2 med en score 73,875%.

Copyright Ridehesten.com
Camilla Lunderskov og Donnerhall's Son II. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard

Placeret som nr. 3 blev Line Miller Danielsen og Halmtofte Amourette e. San Amour/ Solos Landwind (opdr. Hanne Brebøl og Ole Thorsen), der opnåede en score på 73,250%. Også Michael Søgaard red med om topplaceringerne i klassen, og han blev sammen med Lord Fountain e. Fredensdals Fountain/ Gribaldi (opdr. Christina Cruft og Lars Stub) placeret som nr. 4 med 72,000%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagens placeringer i küren lod sig også afspejle i cuppens samlede resultat, der ikke afveg fra stillingen i kür-klassen. Det betød derfor også, at Maria Valter Bay og Tjørnelys San Loui blev den samlede vinder af fjerde kvalifikation af Bundgaard Byg Cuppen med en samlet score på 145,198%. Andenpladsen i cuppen gik til Camilla Lunderskov og Donnerhall’s Son II, der opnåede 144,621 %. Placeret som nr. 3 blev tilsvarende Line Miller Danielsen og Halmtofte Amourette med den samlede score på 141,846%.

De 18 bedst placerede heste fra de fire kvalifikationsrunder er videre til finalen i Bundgaard Byg Cup, som finder sted på Blue Hors d. 13.-15. oktober.

Stævnets start- og resultatlister

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen