Weekendens landstævne i Solrød

09-04-2019 10:17

Annika Knudsen Lorentsen

I den forgangne weekend afholdt Solrød Rideklub ponylandsstævne i springning og fra fredag til søndag blev der afviklet klasser fra LB1* til S1*

Copyright Ridehesten.com
Lærke Isabell Godsk og Kamaro Van Orchid's vandt lørdagens S-klasse.
Nyheden fortsætter efter annoncen

En del ponyryttere havde taget turen til Solrød Rideklub for at konkurrere i de mange klasser. 

Fredagens MA1*

I fredags var den højeste klasse MA1* for ponyer, den blev afviklet i to afdelinger; en for kategori 3- og 2-ponyer, samt en for kategori 1.

Vinderen af den første afdeling blev Cecilie König og Dooneens Coolala Boy, de red fejlfrit i tiden 43.65 sekunder. På andenpladsen kom Ella Sofie Groulef og Wing It, også de var fejlfri i tiden 45.71. Olivia Høyer Pedersen og Harefield Diego var også fejlfrie og kunne indtage tredjepladsen med en tid på 46.63 sekunder. 

I anden afdeling for kategori 1 ponyer vandt Freya Høyer Pedersen og Expat's Muzzle Flash med en fejlfri runde i tiden 45.29 sekunder. På andenpladsen kom Sofie Pørksen Conradsen og Saorsie med en fejlfri runde i tiden 50.99 sekunder.

Nyheden fortsætter efter annoncen

S1* om lørdagen

På stævnets anden dag var den højeste klasse en S1*, her var syv ekvipager til start og Lærke Isabell Godsk på Kamaro Van Orchid's vandt klassen med en enkelt tidsfejl i tiden 71.52 sekunder. På andenpladsen var det Lilly Johansson og Small Titan, de red med 4 fejl i tiden 66.18 sekunder.

Søndagens S-klasse

Om søndag blev der endnu engang afviklet en S1* og her var det lørdagens nummer to der løb med sejren. Lilly Johansen og Small Titan red fejlfrit i tiden 54.89 sekunder og kunne dermed sikre sig sejren som eneste fejlfrie ekvipage. 

På andenpladsen kom Karoline Sloth Kjær og Bjerregårds Qlimax, de red en hurtig tid på 53.88 sekunder, men med et nedslag, så de endte som nr. 2.

Se resultater fra stævnet her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen