Midt i en Corona tid

24-03-2020 18:56

Johanne Kofod Jensen

Sidst jeg skrev, regnede jeg med, at jeg skulle fortælle jer om vores første Ecco kvalifikationsstævne i år i denne blog, men puha hvor har tingene forandret sig meget siden

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kære Ridehesten

Sidst jeg skrev, regnede jeg med, at jeg skulle fortælle jer om vores første Ecco kvalifikationsstævne i år i denne blog, men puha hvor har tingene forandret sig meget siden.

Corona har ramt os, og nu er alt bare lukket ned.

Lige da krisen begyndte, valgte vi at flytte alle vores ponyer ned til den ene af mine undervisere i Gråsten. Her er nemlig nogle super gode udendørs træningsforhold og en skov lige ved rideskolen, så det er nemt at træne udenfor.

Jeg har valgt at bruge tiden uden stævner på at træne endnu mere, så mine ponyer og jeg er helt klar til udendørssæsonen, så snart der bliver åbnet op for stævner igen. Det dejlige ved Gråsten er, at der er mange andre, som tager deres træning meget seriøst, så selvom vi ikke kan ride sammen, føler man sig ikke helt så alene, når man ved, at de andre også træner. Det gør det meget lettere at holde motivationen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Vi bruger også skoven, som ligger helt tæt på rideskolen. Det er dejligt for ponyerne med en varieret træning, og de kommer ud og får set noget andet. Jeg laver også forskellige former for miljøtræning med skilte og paraplyer.

Jeg havde glædet mig så meget til min konfirmation den 3. maj, men nu er den udsat til juni, så håber jeg bare, at vi får lov til at holde festen der. Jeg har også lige fejret min 15 års fødselsdag, og det var smadder hårdt at måtte aflyse fest og alle planer, men mine venner var super søde til at ringe og sende mig hilsener over Snapchat i stedet.

Jeg får lektier for over nettet, men heldigvis har jeg to storebrødre hjemme, der kan hjælpe mig, så det går faktisk ok.

I kan følge min træning på @jkj.dressage og så pas rigtig godt på hinanden derude til vi kan mødes igen på stævnebanerne.

Kærlig hilsen

Johanne

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen