Mille Bisgaard slutter med en sejr i Herning (video)

13-03-2022 17:07

Annika Knudsen Lorentsen

Den sidste internationale Grand Prix-klasse ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning er afsluttet med en dansk sejr til Mille Bisgaard, som leverede en formidabel omspringning

Copyright Ridehesten.com
Mille Bisgaard med Liberty Dance. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

49 ekvipager var til start i den 1-stjernede Grand Prix på 140 cm, hvor det lykkedes otte ekvipager at ride fejlfrit i hovedrunden. Det var derfor blandt disse ekvipager, at vinderen skulle findes, og det blev Mille Bisgaard der red den suverænt hurtigste tid i sadlen på Liberty Dance e. Party Dance/ Chablis (opdr. Christian Kjær). 

Som sidste rytter i omspringningen lykkedes hun med det hele, og derfor sluttede hun suverænt af med en omspringningstid, der var hele 3 sekunder hurtigere end den næstbedste. I videoen nederst kan I se Milles omspringning i sadlen på Liberty Dance. 

Andenpladsen blev også dansk, for her var det Lars Trier Kjøller med hingsten Royal Butterfly e. Tobajo Picez/ Jimtown, som ligeledes leveret et flot og fejlfrit omspringningsridt. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På de næste to placeringer blev det norske ryttere: Max Olav Storeide Lööf med Arakorn og Benedikte Serigstad Endresen med Quintet. 

Femtepladsen blev Caroline Knudsen med Landlyst Callicon, som virkelig formåede at få publikum til at indleve sig, da Callicon undervejs på banen kvitterede med flere bukkespring. 

Resultat fra klassen.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner