Minna Teldes Grand Prix-hest Isac er solgt

16-12-2019 15:34

Igennem et dansk samarbejde har svenske Minna Telde solgt sin Grand Prix-hest Isac, som hun har ejet, siden den var 3½ år

Copyright Ridehesten.com
Ulrik Stadelhofer, Minna Telde og Marie Sophie Ehlen. Foto: Nordic Dressage.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er den unge tyske Grand Prix-rytter Marie Sophie Ehlen, der har købt OL-rytter Minna Teldes 14-årige Isac e. Hip Hop/Master (opdr. Per Christer Bengtsson). Det er blevet fældet nogle tårer, og det har været hårdt for Minna Telde at aflevere en hest, som hun har haft helt fra ung, men hun er stolt over at kunne give tøjlerne videre til den talentfulde unge rytter. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Isac har vundet det svenske championat for 5-, 6- og 7-års, så han har været en succes fra unghesteklasserne op til og med Grand Prix. I marts i år vandt Minna og Isac en femstjernet Grand Prix i Doha, lige de gjorde et godt i både Uggerhaldne og på Vilhelmsborg. De var endvidere en del af det vindende svenske hold ved NM i Falsterbo, hvor de individuelt blev nr. 4. Deres sidste start var i Herning i oktober, hvor de endte som nummer ti.

I et samarbejde med danskerne Laila Wittendorff, Ole Hummelshøj og Ulrik Stadelhofer har Minna Telde etableret firmaet Nordic Dressage, der har formidlet salget til Tyskland. – Samarbejdet består af uddannelse samt køb og salg af kvalitetsheste på Grand Prix-niveau som hovedmål, fortæller Ulrik Stadelhofer.

Læs også

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen