Mød ECCO Cup-vinderne 2014

10-01-2015 08:02

Sille Engermann, Sara Van Deurs Petersen, Henriette Dam Vestergaard, Anne Sophie Gerstorf Sørensen og Nanna Skodborg Merrald løb med sejren i ECCO Cup 2014

Copyright Ridehesten.com
Sille Engermann og Fernet D.

Fem talentfulde piger snuppede sejrene i ECCO Cup 2014 ved finalen, som blev afviklet på Middelfart Ridecenter den første weekend i december.

- Op til ECCO Cup har jeg mest bare redet ham løsgørende, fortæller Sille Engermann om sine forberedelser op til finalen med Fernet D.

- Det var en fed oplevelse at hive sejren hjem, især når der var så mange dygtige ekvipager med, fortæller Sara Van Deurs Petersen som sejren.

- Da det var mit sidste stævne som ungrytter, var min forventning stor, fortæller Henriette Dam Vestergaard som sine forventninger op til finalen.

- Jeg plejer altid at få lidt stress på, når jeg rider kür, fordi jeg føler, jeg skal nå det hele på ingen tid, fortæller Anne Sophie Gerstorf Sørensen om det at ride kür.

- Mit næste mål er at komme ud i starten af det nye år og debutere i senior Grand Prix, fortæller Nanna Skodborg Merrald om sit næste mål efter sejren.

Magasinet Ridehesten har talt med alle fem ECCO Cup-vindere, og du kan læse meget meget mere i magasinet Ridehestens januarnummer.

Læs meget mere i magasinet Ridehestens januarnummer.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner