Moderne Totilas-søn til Helgstrand Dressage

06-02-2020 10:01
Avl

Ved den netop afholdte hingstekåring i KWPN i hollandske ’s-Hertogenbosch lykkedes det Helgstrand Dressage at erhverve sig en spændende og topmoderne søn af Totilas. Hingsten kan ses til hingsteshow i aften

Copyright Ridehesten.com
Total Maclaren efter Totilas/De Niro/Sandro Hit. Foto: horses.nl.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved hingstekåringen i KWPN i weekenden kunne den storrammede og tiltalende Totilas-søn Maclaren ikke få adgang til præmieringen, fordi han er oldenburgerregistreret, men den opnåede kåring i KWPN med flotte kommentarer. Han blev erhvervet af Helgstrand Dressage og familien Kasprzak og er sidenhen også kåret i det tyske Oldenburgforbund.

– Maclaren ligner sin far Totilas, men fraviger typemæssigt med sit højtstillede og ædle udtryk, som kendetegner den moderne sportshest. Vi glæder os utrolig meget til at vise ham frem for avlerne allerede i aften til vores hingsteshow i Verden, fortæller Andreas Helgstrand.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den velgående, sorte unghingst har præstationshingstene De Niro og Sandro Hit på morsiden, og hans mormor er ingen ringere end oldenburger-fløjhoppen, Silberaster OLD, der er dobbelt bundeschampion og blev redet af Helen Langehanenberg, inden hun indgik i avlen. Silberasters halvbror er den kårede hingste Reiter-Traum e. Rubinstein.

Allerede i aften vil man kunne opleve Total Maclaren ved Helgstrand og Schockemöhles hingsteshow i Verden, som transmitteres live af ClipMyHorse.tv.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen