Nadja Sloth bedst i dagens Intermediaire i Esbjerg

21-01-2022 21:07

Annika Knudsen Lorentsen

Stævnets første konkurrencedag er afsluttet, og det blev blandt andet til en sejr for Nadja Aaboe Sloth i Intermediaire. Nadja fortæller, at hun er godt tilfreds med sit ridt i dag, og at hun glæder sig til at samle mere erfaring i Grand Prix i morgen

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald med Blue Hors Touch of Olympic. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend har Esbjerg og Omegns Rideklub slået dørene op til landsstævne i dressur, hvor der er flere særdeles spændende ekvipager til start. 

Stævnets første konkurrencedag var i dag, og dagens startede med en MA1. Her blev det Blue Hors-rytter og OL-deltager Nanna Skodborg Merrald der tog sejren. Det gjorde hun i sadlen på den 8-årige Blue Hors Touch of Olympic L e. Blue Hors Don Olymbrio/ Fidermark (opdr. Anja & Jan Petersen). Sammen opnåede parret flotte 74,722 procent. 

Vinderparret blev skarp forfulgt af blot 18-årige Frederikke Gram Jacobsen i sadlen på Ryvangs Zafina e. Blue Hors Zack/ Come Back II (opdr. Alex Dyrgaard). Frederikke rider i år sit første år som ungrytter, og i dag opnåede hun hele 74,120 procent i MA1. 

På tredjepladsen i klassen blev det Nana Berg Christensen med Weltstar's Salvator e. Sezuan/ Weltjunge (opdr. Anne Mette Skriver). Ekvipagen opnåede 71,620 procent. 

Copyright Ridehesten.com
Nadja Aaboe Sloth med Favour Gersdorf. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Nadja Aaboe Sloth tog sejren i Intermediaire
Dagens sværeste klasse var en Intermediaire II, hvor der i alt var 17 ekvipager til start. Her blev det Nadja Aaboe Sloth, der tog sejren i sadlen på Favour Gersdorf e. Foundation/ Leandro. En hest som hun selv har uddannet til højeste niveau, og i dag opnåede de sammen 72,632 procent i klassen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg havde en rigtig god tur, uden store fejl, han var dejlig afslappet og lyttede hele turen. Jeg håber at kunne ride en stabil tur igen i morgen og samle endnu mere rutine på dette niveau, fortæller Nadja, som i morgen er til start i Grand Prix.

På andenpladsen blev det Rune Willum Hansen med Hevringholms Delaya DWB e. Era Dancing Hit/ Blue Hors Hertug (opdr. Anne-Sophie Høyer Christensen) med 71,448 procent, mens Nanna Skodborg Merrald red Blue Hors Zirrus e. Blue Hors Zack til 70,219 procent og dermed tog tredjepladsen i klassen. 

Valentin Munkedal slutter dagen med sejr i MBO
Dagens sidste klasse er netop slut, og her blev det Valentin Munkedal der tog sejren. Det gjorde han i sadlen på Severis Jody e. Johnson/ Weltmeyer (opdr. Trine og Allan Severinsen), og sammen opnåede de 71,731 procent. 

På andenpladsen blev det Laura Kristine Thorup med Lusso e. Livaldon/ Stedinger, mens det blev Jonas Rasmussen med Bastardos e. Hesselhøj Donkey Boy/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Rikke Munk og Hanne Damgaard Jensen) på tredjepladsen. 

Resultater fra stævnet. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen