Nana Berg er jysk mester 2022

04-12-2022 15:20

Annika Knudsen Lorentsen

Den sidste af tre jyske mestre er netop kåret ved landsstævnet hos Sportsrideklubben Aalborg. I det middelsvære mesterskab var det Nana Berg Christensen der sikrede sig titlen

Copyright Ridehesten.com
Nana Berg Christensen med Svalegårds Hot Dream. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tidligere på dagen blev to jyske mestre kåret i henholdsvis svær-dressur og Grand Prix, og nu er den sidste jyske mestre 2022 netop fundet. Denne gang på middelsvært niveau. 

12 ekvipager deltog i dette mesterskab, og det blev en sikker sejr til Nana Berg Christensen, som red den 9-årige Svalegårds Hot Dream e. Blue Hors Hotline/ De Noir (opdr. Stutteri Svalegård). I de tre starter, som Nanna har haft ved mesterskabsstævnet med Svalegårds Hot Dream har hun redet til over 72 procent, og med et samlet resultat på 144,447 point var sejren i mesterskabet en realitet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Blandt de øvrige 11 ekvipager var det Louise Korsgaard Christensen der leverede den bedste præstation i mesterskabet, og hun sikrede sig derfor andenpladsen. Det gjorde hun med 136,018 point. 

Tredjepladsen gik til Maja Brøchner med Elverhøjs Polka Royal e. Sezuan/ Sandro Hit (opdr. Berith Nielsen), som opnåede sammenlagt 135,018 point.

Alle resultater fra stævnet.

Ridehestens fotograf var til stede ved stævnet i går. Alle billeder er allerede online her på ridehesten.com.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner