Nanna fik Dannebrog til tops - igen (video)

23-04-2021 19:51

Horse and Dreams Hagen: - Midt i aftensolen dansede Nanna Skodborg Merrald sammen med avlshingsten Blue Hors Farrell sig til sejr i Intermediaire I og fik derved afspillet den danske nationalmelodi for anden gang

Blue Hors-rytteren Nanna Skoborg Merrald rider i øjeblikket på en bølge af succes. I onsdags vandt hun og  den 10-årige Dansk Varmblods-kårede hingst Blue Hors Farrell e. Fürstenball/Dacaprio den 1-stjernede Prix St. Georges og i dag gentog ekvipagen succesen. 

Her til eftermiddag og aften blev der redet Intermediaire I i det mest fantastiske solskinsvejr, som fik samtlige heste til at skinne. Selv om at Nanna og Farrell blot er til start ved deres tredje internationale stævne sammen, så viste makkerparret stor sikkerhed i dagens program, hvor dommerne måtte op mere flere nitaller. Med 74,82% var ekvipagen ikke til at komme uden om og de kunne derved tilføje endnu en sejr til CV'et.

– Han gik en virkelig fin tur og bedre i forhold til den første dag, så det er virkelig dejligt, fortæller Nanna i videoen nederst.

Den svenske toprytter Patrik Kittel, som med Bjergsjoholms Valbonne e. Blue Hors Zack/Via Veneto også i dag var den nærmeste konkurrent til Nanna, blev af et meget enigt dommerpanel belønnet med 73,97%, mens tyske David Taylor med Don Henry 10 e. Don Henrico/Fishermans Friend blev nummer tre med 71,58%.

Se resultatet af klassen HER samt  alle resultater og startlister HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen