Nanna fortsætter succesen i Frankrig

04-05-2024 13:13

CDIO Compiègne: Nanna Skodborg Merrald har her til formiddag været til start på både Blue Hors Monte Carlo og Blue Hors Znickers, som resulterede i en sejr og en andenplads

Allerede i går fik de danske ryttere en god start på stævnet i franske Compiègne, da det blev til hele tre sejre ved stævnets første konkurrencedag.

Den ene af sejrene i går stod Nanna Skodborg Merrald for, og i dag gjorde hun sig selv kunsten efter. I går blev hun nummer tre i Prix St. Georges på Blue Hors Monte Carlo Tc e. Dream Boy/United, men i dagens Intermediare I var den danske ekvipage ikke til at komme uden om.

Det er måske ikke alle, som har set det store potentiale i den brune hingst, men Nanna har efterhånden givet Monte Carlo så meget styrke, og det samlede arbejde ligger meget naturligt for ham. På trods af at dagens dommerteam var meget uenige om bedømmelsen af den danske ekvipage, da dommer E bedømte det til 68,38%, mens dommer C gav 76,76%, blev det samlet til en klar sejr med 71,58%.

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Znickers. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Nanna var også til start i CDI3* Grand Prix Special med Blue Hors Znickers e. Blue Hors Zack/De Niro, som hun i går vandt den trestjernede Grand Prix på. Den røde vallak bliver konstant bedre under Nanna, og langt hen af vejen i dagens program så det særdeles lovende ud i forhold til endnu en sejr. Znickers dansede under Nanna i hele travprogrammet, men inden den første galoppirouette faldt han i trav. Det er en øvelse, som tæller dobbelt, og udover selve fejlen kunne man også se, at Nanna havde rigeligt at gøre med at holde vallakkens temperament under kontrol efterfølgende. Det gav nogle spændinger i den sidste del af programmet, og det kostede værdifulde point. Med 68,57% opnåede ekvipagen en andenplads i klassen, som blev vundet af svenske Juliette Ramel Gideon K. H e. Rhodium/Krack C, som opnåede 69,89%.

Stævnets start - og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Selv i regnvejr er det danske team klar. Her ses en stor del af den stab som skal følge de danske ryttere frem mod OL. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing