Nanna Louise rørt efter sejr i KRAFFT Tour 2022

12-03-2022 13:20

Annika Knudsen Lorentsen

Ved den danske finale i KRAFFT Tour of Amateurs, som netop er afsluttet, blev det Nanna Louise Tarp Jensen der tog sejren. Nanna var uden tvivl rørt og næsten tom for ord, da vi mødte hende efter klassen

Copyright Ridehesten.com
Nanna Louise Tarp Jensen med Gaisha Taj Mahal sammen med repræsentanter fra sponsorerne, arrangørerne og dommeren. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Foran en begejstret publikum, som fyldte hallen i KRAFFT Arena M i dag, red de 24 ekvipager i KRAFFT Tour of Amateurs i dag det bedste de havde lært. Det er ved Dansk Varmblods Hingstekåring, at den danske finale hvert år afvikles, og det er netop afgjort hvem der har vundet i 2022. 

Det blev Nanna Louise Tarp Jensen, som var meget rørt efter sit ridt med Gaisha Taj Mahal e. Q-Miles N/ Cascavelle (opdr. Marianne Wolff).

Copyright Ridehesten.com
Nanna Louise Tarp Jensen med Gaisha Taj Mahal. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Sammen lykkedes de med at ride fejlfrit i en superhurtig tid, og dermed var der ingen der kunne overgå deres resultat. Nanna har haft et succesfuld stævne, hvor hun et nedslag onsdag afholdte hende fra tre topplaceringer. I torsdagens afdeling endte hun som nr. 2. 

– Jeg er næsten helt tom for ord, fortalte Nanna Louise efter ridtet, hvor hun i interviewet gav udtryk for, hvor stort det er at ride i Herning. 

Copyright Ridehesten.com
Nanna Louise Tarp Jensen med Gaisha Taj Mahal. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen blev Freja Fredslund med Curie e. Willemoes/ Racot (opdr. Mads Quist), som ligeledes leverede en flot og hurtig runde. På tredjepladsen blev det Julie Rask med Passion Sejh e. Quintet/ Bøgegårdens Lansini (opdr. Helle og John Søndergård Nielsen). 

Alle de placerede modtog flotte præmier fra sponsor KRAFFT, og Nanna Louise Tarp Jensen kan glæde sig over, at hun til sommer skal deltage ved KRAFFT Tour ved Falsterbo Horse Show i Sverige. 

Resultat fra finalen. 

Som et ekstra initiativ i år, vil der også blive KRAFFT Tour ved VM i Herning til august, og her kan det være, at Nanna Louise kan ride sig ind i startfeltet, hvis hun leverer en god præstation igen i Falsterbo. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald