Nanna Merrald i sadlen på Orthilia

03-12-2020 16:43

Britt Carlsen

Nanna Skodborg Merrald og Agnete Kirk Thinggaard er enedes om, at Nanna skulle prøve at ride Agnetes Grand Prix hoppe Atterupgaards Orthilia. Det var en god beslutning, for nu er Nanna og Orthilia stævneklar

Copyright Ridehesten.com
Agnete Kirk Thinggaard og Atterupgaards Orthilia. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

På Blue Hors hjemmeside kan man i dag se, at Nanna Skodborg Merrald har overtaget Agnete Kirk Thinggaards Grand Prix-hoppe Atterupgaards Orthilia e. Gribaldi. Hoppen har tidligere gået med engelske Fiona Bigwood, og de var bl.a. til start ved OL i Rio for det engelske hold. I februar 2017 kunne vi på Ridehesten fortælle om det nye makkerskab mellem Agnete og Orthilia Desvære for Agnete blev Orthilia skadet på folden få måneder senere, og har siden da været gennem genoptræning, nye småskader, og ny genoptræning. Men nu er hoppen tilbage i topform igen.

Agnete har flere Grand Prix-heste i stalden: Blue Hors Veneziano, Blue Hors Zatchmo og Blue Hors Don Olymbrio, og så nu kan hun i endnu højere grad fokusere på deres fælles fortsatte, succesfulde udvikling.

På Blue Hors hjemmeside kan man læse: "På Blue Hors råder vi over en række internationale topheste - og topryttere, der alle besidder den egenskab at de er eminente til at hjælpe hinanden på kryds og tværs.
Fælles for Blue Hors' tilknyttede topryttere er også det faktum at de har demonstreret, at de alle kan uddanne dressurheste til allerhøjeste niveau. Derfor er det også en vedvarende opgave for Blue Hors, at sikre de optimale match mellem hest og rytter, der kan bidrage til det formål, der er at pleje og forløse ekvipagernes talenter og dermed præstationer."

Nyheden fortsætter efter annoncen

I den kommende weekend melder Orthilia og Nanna Skodborg Merrald deres start til julestævne i Nørre Åby. 

Se video af Nanna og Orthilia HER

Kilde: Blue Hors

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner