Nations Cup i Italien

01-09-2015 16:38

Søren Pedersen/Tailormade Cavetta, Lars Bak Andersen/Quel Filou, Andreas Schou/Allstar og Torben Frandsen/Antares er på vej til Arezzo i Italien, hvor der på fredag kl. 14.30 skal springes om vigtige point i Furusiyya FEI Nations Cup

Copyright Ridehesten.com
Lars Bak Andersen på Quel Filou ved DM 2015.

Reserve på holdet er Kasper H. Hansen. Det er landstræner Lars Nørgaard Pedersen, der udtager de fire ryttere, der skal ride for Danmark i nationsspringningen. Stævnet i Arezzo er det fjerde og sidste kvalifikationsstævne for det danske hold, og målet er at kvalificere sig til finalen i Spanien.

Fire stævner baner vej til finale
Fra maj til slutningen af september skal det danske springlandshold gennem fire pointgivende kvalifikationsstævner springe for kvalifikation til den endelige finale i Furusiyya FEI Nations Cup og mulig oprykning til 1. division i Europa. Stævnet i Arezzo, Italien er den sidste kvalifikation i rækken for det danske hold, og den eftertragtede finale afvikles i Barcelona den 26. september. Nations Cuppen kan følges på FEI TV.

Koncept for Furusiyya FEI Nations Cup 2015
Verden er inddelt i seks ligaer, hvor den europæiske liga er inddelt i 1. og 2. division. Her starter Danmark i 2. division, hvor 16 lande konkurrerer. Hver nation i 2. division tildeles fire stævner, som er pointgivende for kvalifikation til den endelige finale i Furusiyya FEI Nations Cup samt oprykning til 1. division

Den bedste nation i 2. division rykker op i 1. division og er samtidig kvalificeret til finalen. Det næstbedste land i 2. division er også kvalificeret til finalen, hvor der er mulighed for oprykning til 1. division, hvis man placeres i top 8 ved finalen. Nationer kan deltage i andre kvalifikationer, men det er kun de fire tildelte stævner, der er pointgivende i turneringen.

Furusiyya FEI Nations Cup 2015

Arezzo Equstrian Centre

Kilde: Dansk Ride Forbund

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald