Neergaard 7’er i 5-stjernet 150 cm

03-06-2023 18:46

Annika Knudsen Lorentsen

Ved det 5-stjernede internationale stævne i St. Gallen, har Martin Dinesen Neergaard redet sig til en syvendeplads i en 150 cm-klasse med Carpe Diem van de Geeneinde Z

Copyright Ridehesten.com
Martin og Carpe Diem van de Geeneinde Z i fin stil på den store græsbane i St. Gallen. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

En håndfuld danske springryttere er i denne uge til start i St. Gallen, Schweiz, hvor der er internationalt stævne på højeste niveau. 

I dag har Martin Dinesen Neergaard redet sig til en flot placering i en 150 cm-klasse. Her red han den 9-årige Carpe Diem van de Geeneinde Z e. Connor 48/ San Patrignano Cassini, som han rider for ejerne fra Bækgaarden. 

Sammen leverede den danske ekvipage en flot fejlfri runde i hovedrunden, og dermed sikrede de sig en plads i omspringningen. I omspringningen blev det til et enkelt nedslag, som holdt dem lige ude af top-5. De endte på en flot syvendeplads i klassen, som blev vundet af franske Nicolas Delmotte. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I går var Martin en del af det danske landshold i nationsspringningen i St. Gallen, hvor han leverede en flot runde med 4 fejl i sadlen på First Choice HT (opdr. H.C. Toft), og dermed sikrede de sig en kvalifikation til EM, der afholdes til september i Milano. Her skal landstræner Bo K. Møller sætte et hold på fem ryttere, blandt de ryttere, der opnår kvalifikation. 

I videoen nedenfor kan I se Martins ridt fra i dag. 

Resultat fra klassen.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald