Neergaard storspringende i Drammen

09-05-2014 11:19

Allerede torsdag var de danske ryttere rigtigt godt springende i norske Drammen, og bl.a. Martin Dinesen Neergaard har opnået flere placeringer helt i top

Copyright Ridehesten.com
Martin Dinesen Neergaard.

Denne weekend markerer sidste etape af denne omgang Drammen Springtour 2014, hvor konkurrencerne allerede startede i går torsdag, og det med flere danske topplaceringer.

Først blev det til en femteplads til Jonathan Hvalsøe Saul på Libak’s Lamentos i den etstjernede Youngster-klasse (115/125 cm) med en fejlfri omspringning i tiden 30,18 sek. I samme klasse opnåede Ulrich Trolle på Braveheart en syvendeplads og Kim Kristensen på Albert-K en 12. plads.

Også Martin Dinesen Neergaard startede dagen med en femteplads, denne gang i den etstjernede Silver Small Tour (120 cm) på Hamilton med nul fejl i omspringningen i tiden 24,71 sek. Yderligere to danskere opnåede placering i klassen; Simon Yde på Bøgegårdens Quien på en 10. plads og Ann Langgaard på Acific VDL på en 17. plads.

Martin Dinesen Neergaard havde en særdeles succesfuld dag i Drammen med flere placeringer, og dagens næste opnåede han i den trestjernede CSIO Gold Medium Tour (140 cm) på Adam L efter en fejlfri omspringning i tiden 32,42 sek. Også Torben Frandsen opnåede placering i klassen – en 12. plads på Solos Concept.

I den etstjernede Silver Medium Tour (130 cm) opnåede Isabel Jasmin Kristoffersen en syvendeplads på Gørklintgaards Lake Placid med nul fejl i tiden 69,04 sek., mens Jonathan Hvalsøe Saul på Vanquish blev nummer 13.

Martin Dinesen Neergaard snuppede dagens anden andenplads i den trestjernede CSIO Gold Big Tour (150 cm) på Zilargro efter en fejlfri omspringning i tiden 43,24 sek. I samme klasse opnåede Thomas Velin en 10. plads på Chopin Van Het Moleneind.

Dagens sidste klasse, Silver Big Tour (135 cm), bød på hele fem danske placeringer. Først en ottendeplads til Ann Langgaard på Indigo med nul fejl i omspringningen i tiden 29,95 sek., dernæst en 10. plads til Mikkel Laursen på Hamilton, en 11. plads til Malene Lykke-Nielsen på Acorada 13, en 13. plads til Torben Frandsen på Carpe Diem og en 14. plads til Rikke Haastrup på TNT Explosive.

Også i dag er de danske ryttere i vælten i Drammen, bl.a. i Nations Cup-springningen sidst på dagen.

Se flere resultater HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen