Flere danske succeser ved Baltic Cup

03-09-2016 07:00

I går eftermiddag var der igen dansk sejr ved Baltic Cup i norske Kristiansand, hvor Christine Thirup Christensen vandt Grand Prix-kvalifikationen for kat. I-ponyer

Copyright Ridehesten.com
Christine Thirup Christensen og Grantorino.

De unge danske springryttere har leveret flotte resultater ved det internationale Baltic Cup-stævne i Kristiansand i Norge. Efter det danske childrenholds sejr i går kom dannebrog til tops igen:

I stor tur for kategori I-ponyer (kvalificerende til Grand Prix) vandt danske Christine Thirup Christensen vandt på ponyen Grantorino og blev nr. 3 på Doon Laddie. Også danske Theodor Linde var dobbelt fejlfri i denne klasse med ponyen Attyrory Rebel.

I Grand Prix-kvalifikationen for kategori II-ponyer blev bedste danske resultat opnået af Louise Engelstedt med ponyen Fair Choice Tokay, mens der hos kategori III-ponyerne var to danskere i toppen; nemlig vinderen Emma Ponsaing og Olivia Dresler på andenpladsen. Emma og Olivia var ligeledes nr. 4 og 5 i samme klasse.

I junior big tour med kvalifikatione til Grand Prixen opnåede Philippa W. Linde bedste danske resultat med en andenplads på Quabble.

Se alle resultater fra Baltic Cup HER.

Copyright Ridehesten.com
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen