Neergaard vinder i Drammen

11-05-2013 11:29

Signe Wiese

Fra den 9. - 12. maj afvikles der internationalt springstævne og Nations Cup-springning ved Drammen Spring Tour i Norge, og Martin Dinesen Neergaard har allerede sørget for den første danske sejr

Copyright Ridehesten.com
Martin Neergaard - her på Chelino - fortsætter de gode takter i Norge. (arkivfoto)

Flere danske springryttere er fortsat i Norge, hvor de deltager i Drammen Spring Tour. I disse dage afvikles der CSI1* og CSIO3* - der er dog ikke noget dansk hold til start i Nations Cup. De danske springryttere viser gode takter - indtil videre er det blevet til placeringer til bl.a. Simon Yde og Torben Frandsen, og til sejr til  Martin Neergaard.

I fredagens CSI1* Big Tour satte Martin Neergaard konkurrenterne til vægs, da han med hoppen Zatina vandt klassen efter en fejlfri runde i tiden 66,17 sekunder. Den norske toprytter Stein Endresen blev nr. 2 i klassen, der havde 68 ekvipager til start. Martin Neergaard har også redet flere placeringer hjem, bl.a. en 3. plads og en 6. plads i  CSI1* Big Tour på henholdsvis Zatina og Chelino.

Torsdag blev Torben Frandsen nr. 4 på Wallace i CSI1* Big Tour, og nr. 14 i CSIO3* Big Tour Small Tour, og fredag blev han nr. 15 på Solos Concept i CSIO3* Medium Tour, mens han på Linardo tog 6. pladsen i CSIO3* Medium Tour.

Også Simon Yde er med til start, og han er bl.a. blevet nr. 6 i CSIO3* Medium Tour på Coqueluche.

Se resultat- og startlister HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner