Ni heste måttes evakueres i Skive

13-03-2021 06:52

I går rykkede Nordvestjyllands Brandvæsen ud til en brand på Skive Travbane. Her måtte ni heste reddes ud af stalden, da der var udbrudt brand i et værksted ved siden af stalden med heste

Copyright Ridehesten.com
Foto: Shutterstock

Fredag aften ved 18 tiden måtte Nordvestjyllands Brandvæsen sætte kursen mod Skive Travbane, hvor der var udbrudt brand. I følge Skive Folkeblad var branden opstået i et værksted mellem to stalde.

Ved siden at det pågældende rum hvor branden opstod, var travbanens stalde og her blev ni heste reddet ud inden at brandvæsenet ankom til stedet. 

– Inden vi kom, havde manden, der opdagede branden og to af de piger, der går herude, været hurtige til at få dem ud af stalden. Det var rigtig dejligt, fortalte indsatsleder Jan Christensen fra Nordvestjyllands Brandvæsen, der også kunne oplyse, at den anden stald stod tom, fordi den skal anvendes i forbindelse med et ponyløb lørdag.

Heldigvis nåede flammerne aldrig at sprede sig til staldbygningerne.

En brandtekniker skal på mandag se nærmere på omstændigheder omkring branden, da brandvæsnet ikke havde et bud på hvordan branden var opstået.

– Der er ingen umiddelbar forklaring eller brandårsag, for branden er ikke opstået i tekniske installationer eller lignende. Derfor er det lidt mistænkeligt, sagde vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Henrik Nielsen i følge TV Midtvest..

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen