Niebergs tophest til Lucy Davis

05-01-2024 10:18

Mille Albinus Hjermitslev

Tyske Gerrit Niebergs tophest Ben 431, der blandt andet var hans ridt ved EM i Milano og i sejren ved Rolex Grand Prix'en i Aachen, er blevet solgt til amerikanske Lucy Davis

Copyright Ridehesten.com
Gerrit Nieberg og Ben 431 ved CHIO i Aachen 2023. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den tyske springrytter Gerrit Nieberg har annonceret salget af sin tophest Ben 431 e. Sylvain/ Quincy Jones. Med tyskeren i sadlen, har den 13-årige vallak blandt andet vundet den prestigefyldte Rolex Grand Prix i Aachen i 2022. I samme år blev ekvipagen nummer 13 ved World Cup-finalen i Leipzig, og i år var de en del af det tyske hold ved EM i Milano. 

I et Instagram-opslag skriver Nieberg: 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– For det første vil jeg takke Henrik Snoek og min far for, at jeg havde ham i så lang tid som muligt. Han er en hest med en personlighed og karakter, som jeg aldrig glemmer - og det samme med alle de minder vi har fra de sidste par år. Han tog mig til alle de stævner, jeg altid har drømt om, og skabte min karriere. 

I fremtiden vil Ben 431 ses under den amerikanske Lucy Davis. 32-årige Davis har blandt andet vundet sølv ved OL og bronze ved VM med det amerikanske hold i 2016 og 2015. Det gjorde hun med den legendariske hest Barrron e. For Pleasure/ Nabab de Reve.

Copyright Ridehesten.com
Lucy Davis og Barron ved VM i Normandiet i 2014. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen