Hæder af verdens bedste avlere

14-12-2014 13:44
Avl

Anført af den danske formand Jan Pedersen afholdt organisationen, the World Breeding Federation for Sport Horses, i denne uge sin årlige prisoverrækkelse til avlerne af de førende heste på FEI’s ranglister i dressur, springning og military i 2014

Copyright Ridehesten.com

WBFSH indgik for to år siden et sponsorsamarbejde med det eksklusive schweiziske urfirma Jaeger LeCoultre, der sammen med WBFSH står bag den årlige ceremoni og prisoverrækkelse, hvis formål er at hædre avlerne af de heste, der i løbet af FEI’s stævneår har klaret sig allerbedst i en af de tre discipliner dressur, springning og military.

Sidste år blev avlerne af de tre ranglistevindere inviteret til Doha, hvor de blev hyldet for deres avlerpræstation og samtidig fik mulighed for at overvære det internationale springstævne, der fandt sted i millionbyen. I år fandt det sted i forbindelse med et internationalt springstævne i Genève.

Avlerne er ranglistevinderne er Martje og Joop Hanse, Holland, for opdræt af verdensranglistens nr. 1 i dressur, Valegro e. Negro/Gerswin, Willy Taets, Belgien, for opdræt af verdensranglistens nr. 1 i springning, Hello Sanctos e. Quasimodo vd Molendreef/Nabab de Reve og Mirko Glotz, Tyskland, for opdræt af verdensranglistens nr. 1 i military, Fischerrocana e. Ituango xx/Carismo.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen