Nikolaj Hein Ruus sejrer ved World Cup-stævne i USA

03-10-2019 12:56

Liv Haumann Madsen

Det blev til 3 ud af 3 placeringer i 145 cm klassen igår, foruden sejren i denne klasse, vandt Nikolaj også en 135 cm klasse

Copyright Ridehesten.com
Nikolaj Hein Ruus og Crusador Z til EM i Rotterdam 2019. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen

Nikolaj Hein Ruus opnåede 3 ud af 3 placeringer i 145 cm klassen, til Sacramento International Horse Show, som blev afviklet igår. Nikolaj og Crusador Z e. Chacco Blue/Indorado blev placeret som nr. 1, den samme hest Nikolaj fik placering på i en klasse ved EM i Rotterdam. De red en fejlfri runde i en tid på 59.22 sekunder. Andenpladsen red i tiden 61.17 sekunder, og dermed var det en sikker sejr til Nikolaj.

Nikolaj og den kun 9-årige EM-hest, Cadillac e. Corlensky G/El Bundy, blev placeret som nummer 7 med endnu en fejlfri runde til Nikolaj, i tiden 71.18 sekunder. Nikolaj og 9-årige Vahinee Semilly e. Mylord Carthago/Quidam De Revel, red en runde med 4 fejl på 62.50 sekunder, og blev placeret som nummer 11. 

Nikolaj Hein Ruus red også en national 135 cm klasse på hesten Chili Pepper e. Calido/Graf Top , ekvipagen blev placeret som nummer et, med en tid på kun 32.40 sekunder. Andenpladsen havde tiden 33.79 sekunder. 

Nikolaj Hein Ruus har i sommers deltaget til EM i Rotterdam for det danske landshold. Nikolaj har været ansat som rytter i flere steder af verden, og arbejder nu som rytter i Canada. Gennem sin karriere har Nikolaj gennemgået 14 operationer, som følge af skader, men alligevel har han kæmpet sig op på højeste niveau.

Se start- og resultatlister her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen