Nis Valdemar donerer igen 10.000 kr.

09-09-2019 07:51

Jasmin Mikkeline Elleskov Løkkegaard

Berider Nis Valdemar har for anden gang valgt at donere 10.000 kroner til vinderen af det samlede Distriktsmesterskab i dressur, af sin egen mindefond. Det skete ved distriktsmesterskaberne i distrikt 12

Copyright Ridehesten.com
88-årige Nis Valdemar var selv tilstede på Vilhelmsborg, hvor han uddelte talentprisen på 10.000 kr. til Pernille Lindberg Nielsen. Foto: Sabine Skov, Skov Foto

Berider Nis Valdemar har for anden gang valgt at donere 10.000 kroner til vinderen af det samlede Distriktsmesterskab i dressur, af sin egen mindefond. 

Lørdag gik prisen og de 10.000 kroner til Pernille Lindberg Nielsen med Hingsten QUIBIZ Z, Pernille rider for Kirstinelund i Harlev J. 

88-årige Nis Valdemar var selv tilstede på Vilhelmsborg, hvor der for anden gang blev uddelt en talentpris fra den mindefond, som står skrevet i hans navn. Det blev en flot eftermiddag med solskind og en smule regnvejr for berider Nis Valdemar og for bestyrelsesmedlemmerne i fonden.
Nis Valdemar har doneret over en million til mindefonden, og det er fondens formål at støtte talentudviklingen i ridesporten, fortrinsvis lokalt. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Sabine Skov, Skov Foto

19 ryttere kæmpede her i weekenden om æren og de 10.000 kr., der følger med prisen. Prisen blev uddelt til Distriktsmester i U25 dressur. 24 - årig Pernille som modtog prisen med et kæmpe smil på læben, efter sejren på Vilhelmsborg til distriktsmesterskaberne, for U25.

Distriktsmesterskabet forløb sådan: 1. AFD - LA2A - U25, 2. AFD - LA4A - U25  Pernille og Hingsten QUIBIZ Z lå nummer 1 i begge afdelinger. 

Copyright Ridehesten.com
Vinderen Pernille Lindberg Nielsen med Hingsten QUIBIZ Z. Foto: Sabine Skov, Skov Foto
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen