NM: Topp til tops i springning

29-06-2013 12:47

Signe Wiese

Mere dansk guld på Flyinge! Cecilie Topp er ny nordisk mester i springning for kat. I-ponyer efter en meget spændende afgørende mesterskabsrunde

Cecilie Topp og ponyen Feivel In The Sky kom til de sidste og afgørende mesterskabsrunder uden fejl på kontoen, så chancen for at hente en mesterskabstitel var bestemt god. Men Cecilies konkurrenter gjorde hvad de kunne for at presse hende maksimalt, og der blev redet mange flotte 0-runder af de unge ryttere. Men Cecilie var iskold - hun red med en enkelt fejl i både 1. og 2. runde af mesterskabet, og dermed red hun hele mesterskabet med kun to fejl sammenlagt, og guldet var i hus. Sølvet gik til svenske Kajsa Andreen på Calle Kvalster, og svenske Phillip Carey og Athlet Greenfield fik bronze.

- Det føles rigtig godt. Jeg startede med at fejlfrit i begge runder af holdkonkurrencen, men jeg var alligevel lidt nervøs, fordi det er første nordiske mesterskab for Feivel. Der var meget pres i de to sidste runder, men det gik godt, og jeg red fejlfrit, men med en tidsfejl i begge runder, fortalte 15-årige Cecilie efter sejren.

Også de øvrige danske ekvipager i klassen leverede gode resultater i det individuelle mesterskab. Benedikte Rie Truelsen og Strattonstown Nearly Gone blev  nr. 4, Helena Skare Viller og Shamrock Bay blev nr. 12 og Anne Vindeløv på Kalypso Skovgaard blev nr. 14. 

Se resultatet HER

NM Flyinge 2013

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen