Nord-Vest Box Cup i Hammerum

01-09-2019 21:15

Camilla Tiefensee Schrøder

Den tiende kvalifikation i Nord-Vest Box Cup blev afviklet ved C-stævnet hos Hammerum Rideklub i dag. Se her, hvem der blev dagens vindere

Copyright Ridehesten.com
Julie Marbjerg Hansen på Istoriah La Bree vandt LA2* for kat. 1 med 8.3 point.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Søndag eftermiddag blev der redet kvalifikationer i stilturneringen Nord-Vest Box Cup i Hammerum.

Nord-Vest Box Cup er en turnering for ponyspringryttere på kat. III, kat II og kat. I ponyer. Turneringen er åben for ponyryttere, der har max. rytterkategori 4 ved turneringens start,  samt er kvalificeret til at ride LA og MB ved C-stævner. Der føres løbende en rangliste for turneringen og ekvipagerne opnår point ved udvalgte C-stævner. 

MB1* for kat. 1 blev vundet af Sille Horslund på Morning Surprice med en score på 8.5 efterfulgt af Christine Jeanne Egtved på Nanna af Kroggaard, som opnåede 8.4. LA2* for kat. 1 blev vundet af Julie Marbjerg Hansen på Istoriah La Bree med 8.3 point, mens Laurids Haabendal på Tai Run kom på andenpladsen med 8.2 point og Sille Horslund Rix på Morning Surprice blev nummer tre med 8.1 point.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I MB1* for kat. 2 blev vinderen Sascha Meldgaard Mortensen, som opnåede 8.3 point på Lykkebogårds Braveheart. Andenpladsen gik til Caroline Amalie Kristensen på Stradbally Sazy med 8.2 point, og Signe Skjellerup på Fenrose Harvest Dawn blev nummer tre med 7.8 point.
Asta Ravnkilde Bloch Jensen og Louis Magic vandt LA2* for kat. 2 med 8.5 point. Her kom Signe Skjellerup på andenpladsen med 8.4 point på Fenrose Harvest Dawn, mens tredjepladsen med 8.3 point gik til Sascha Meldgaard Mortensen på Lykkebogårds Braveheart og fjerdepladsen gik til Caroline Amalie Kristensen og Stradbally Sazy, som opnåede 8.2 point.

MB1* for kat. 3 blev vundet af Camilla Winther på Greenacres Titter, som opnåede 8.2 point. I LA2* for kat. 3 var det Sofie Thomassen, der vandt med 8.4 point på Korreborg's Mateus, mens Camilla Winther og Greenacres Titter kom på andenpladsen med 8.3 point.

Se start- og resultatlisterne 

Nord Vest-Box Cup er en stilturnering for ponyspringryttere på distriktsniveau med det overordnede formål at fremme og belønne korrekt ridning. Kvalifikationerne afvikles i LA2* og MB1* i perioden maj-september. Ekvipagerne optjener point i samtlige kvalifikationer, og det er de 15 ekvipager i hver kategori med flest point, der er kvalificeret til finalen, som afvikles i Jyske Bank Boxen ved World Cup Herning i uge 42 – d. 16. – 20. oktober.
Næste kvalifikation er hos Egtved Rideklub den 8. september.

Se kalenderen og stillingen i turneringen.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen