Nordic International Sales 2018 i næste uge

15-05-2018 14:51
Avl

Første udgave af Nordic International Sales var i 2017 en bragende succes med en sensationel kollektion af føl, der blev solgt for utrolig flotte priser. Nu er dette års kollektion ved at falde på plads, og flere af føllene kan ses online fra i morgen

Den 26. maj 2018 afholdes Nordic International Sales under det internationale dressur- og springstævne Equitour Aalborg på Helgstrand Academy i Uggerhalne Rideklub. Her samles eliten af føl på tværs af flere avlsforbund til et brag af en auktion, der er arrangeret af Danmarks mest erfarne inden for afholdelse af følauktioner, og som kan yde ekspertrådgivning.

Copyright Ridehesten.com
Faretti II - helsøsteren til Årets Dressurbetonede Hoppeføl 2017.

Sidste år slog Nordic International Sales de europæiske rekorder for toppris og gennemsnitspris på følauktioner, og igen i år udbyder NIS en kollektion af føl i exceptionel klasse. Blandt dem er en helsøster til det hoppeføl, der sidste år blev Europas dyreste til en hammerslagspris af 150.000 euro og senere blev Årets Dressurbetonede Hoppeføl 2017 i Dansk Varmblod. 

Dette års føl, Faretti II e. Franklin/Don Frederico, er i lige så høj klasse med fremragende type og bevægelser i en liga for sig. Det er spændende at se, om dette klasseføl forbliver på danske hænder som sin storesøster sidste år, eller om kunder fra udlandet trækker det længste strå.

Copyright Ridehesten.com
Hingsteføl e. Millennium/Blue Hors Don Olymbrio.

Og Faretti II er slet ikke det eneste føl i international særklasse. Fra samme avler kommer endnu et hoppeføl e. Franklin, og her er moderen en hoppe med en fuldstændig unik afstamning, idet hendes forældre er de to eneste tredobbelte verdensmestre i historien, nemlig Sezuan og Fiontini. Det er en af de stærkeste præstationsafstamninger, man overhovedet kan finde, og en hoppestamme i international topliga.

Copyright Ridehesten.com
Hoppeføllet Fellini, der har en mor af en helt unik afstamning.

Flere af føllene kan fra i morgen ses på auktionens hjemmeside og facebookside.

Copyright Ridehesten.com
Super velgående hoppeføl e. Quaterhit/ Dreamboy /Rohdiamant.
Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner