Nordisk guld til Sandra Aagaard Hyrm

28-06-2014 16:43

I kat. I-ponyernes individuelle kür-finale ved NM i dressur i Kristiansand i Norge var fire danske ekvipager til start. Her leverede Sandra Aagaard Hyrm bedste danske præstation og sikrede sig mesterskabstitlen

Copyright Ridehesten.com
Sandra Aagaard Hyrm og Der Harlekin.

Anne Sofie Kystol Knudsen blev nr. 7, Natalie Hering nr. 9 og Louise F. Christensen nr. 15. Fredag vandt de danske kat. I-ryttere guld i holdmesterskabet.
Sandra og Der Harlekin viser storform 
Første ekvipage på banen i kürfinalen var Anne Sofie Kystol Knudsen på Modderbeek's Flo, og det blev til et flot program til 70,375 %. Herefter var næste danske indslag Natalie Hering og Klinsmann, og det blev til et resultat på 69,925 %. Sandra Aagaard Hyrm og Der Harlekin B kom på banen som fjerdesidste ekvipage, og ekvipagen leverede et kürprogram, som dommerne belønnede med 73,425 %. Herefter var det Louise F. Christensen og Vegelins Goyas tur, og det blev til 64,350 %.

Ingen af konkurrenterne kunne slå Sandra s resultat, og dermed kunne hun og Der Harlekin B lade sig hylde som nordiske mestre. Sølvet gik til Ida-Lotte Peltonieme fra Finland på Top Tilas, mens norske Lerke P. Nordrum på Beukenhof’s Ricardo fik bronze. Anne Sofie blev nr. 7, Nathalie nr. 9 og Louise nr. 15.

Kilde: DRF.

Info

Seks nordiske mesterskaber i Kristiansand
De nordisk/baltiske mesterskaber i dressur og paradressur afvikles frem til søndag i Kristiansand i Norge, og Danmark er repræsenteret på alle fronter – nemlig i dressur for seniorer, ungryttere, juniorer og ponyer (kat. I og II), samt i paradressur i hhv. grad II, III og IV.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen