Nørheden sejrer i Neustadt-Dosse

06-01-2017 21:04

Maria Lerche Mortensen

Ved stævnet i Neustadt-Dosse har de danske ryttere allerede taget flere placeringer. Her til aften kom Dannebrog helt til tops da Mathias Nørheden Johansen sejrede

Nyheden fortsætter efter annoncen

Mange danske ryttere er i disse dage til start ved CSI Neustadt-Dosse i Tyskland. Indtil videre er der hentet flere danske topplaceringer, bl.a. af Mathias Nørheden Johansen, der her til aften sejrede i en 1.35-1.40 cm klasse for 8 års heste med Conrisiko e. Contendro II/ Lavall I i et felt med 80 starter. Der skulle derfor både rides fejlfrit og hurtigt for at være med i kampen om placeringerne. Men på trods af det nøjedes Mathias ikke kun med en placering, han blev nemlig også placeret som nr. 13 i klassen, denne gang med hesten Con Calle e. Contendro II/ Cassini II.

Copyright Ridehesten.com
Søren Nørgaard Pedersen og Tailormade Carina
Nyheden fortsætter efter annoncen

I formiddags tog danske Søren Pedersen også en flot placering, han var uhyre tæt på sejren, men en tysker der var 00,10 sek hurtigere gjorde altså at Søren måtte nøjes med 2. pladsen med Tailormade Carina e. Canturo/ Campari M i feltet bestående af 64 ekvipager.

Men det er ikke kun herrerne der kan, i går tog Jennifer Fogh Pedersen nemlig en tredjeplads med den 6-årige For Ever Fun e. For Ever Jump/ Levisto. Alle resultater kan ses her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen