Norwegian Horse Festival i februar aflyst

27-10-2020 09:24

Annika Knudsen Lorentsen

Flere danske ryttere har før deltaget i Norwegian Horse Festival, som blev afholdt første gang i 2019. I 2021 bliver dette ikke aktuelt, da stævnet i februar er aflyst

Copyright Ridehesten.com
Foto: Mette Sattrup
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Tiden for Norwegian Horse Festival 2021 nærmer sig rask, og det var derfor vigtigt at tage en beslutning for arrangementet, siger arrangør Eirik Berentsen og fortsætter:

– I samråd med Norges Rytterforbund og Norges Varemesse er vi kommet frem til, at det er usandsynligt, at det vil være muligt at kunne gennemføre så stort et arrangement allerede i februar på grund af corona-situationen. Vi har derfor taget den hårde beslutning, at aflyste NHF 2021. Vi vil gerne takke alle som har været med til gøre både NFH 2019 og 2020 til uforglemmelige arrangementer, og vi håber at se jer alle igen i 2022. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Generalsekretær i Norges Rytterforbund Beate Heieren Hundhammer ærger sig også over aflysningen, men siger samtidig at forbundet støtter hundred procent op om beslutningen. 

– Det er uendeligt trist, at vi mister de sportslige og sociale højdepunkter som vores største stævner er, men vi støtter fuldt ud op om afgørelsen. Det er den rette ting at gøre. Vi må alle være forberedte på, at vores sport vil blive påvirket af pandemien fremover, vi må fortsætte med at tage ansvar for hinanden og for vores sport. Vi må gøre hvad vi kan for at hindre smittespredning. 

Info

FAKTA OM NORWEGIAN HORSE FESTIVAL
Målet var at skabe en begivenhed for hele heste-Norge. Med flere discipliner, shows, underholdning og en kæmpe udstillingsmesse. Valget faldt på Norges Varemesse i Lillestrøm, som udover at være utrolig central og tilgængelig kunne tilbyde fantastiske faciliteter.
Norwegian Horse Festival blev afholdt første gang i 2019.
Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev