Nu er oktobernummeret klar til dig

02-10-2019 07:56

Annika Knudsen Lorentsen

Det nyeste nummer af magasinet Ridehesten er klar, og foruden den actionprægede forside, rummer bladet masser af spændende læsestof for alle hesteinteresserede. Læs blandt andet om Store Hestedag, UVM på Zangersheide, et stort tema om sporer og meget mere

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

I oktobernummeret af Ridehesten er der næsten 200 siders spændende læsestof til alle hesteinteresserede. Du kan blandt andet læse om de sportslige højdepunkter ved UVM på Zangersheide, om DM i military, om Agria DRF Mesterskab for pony og children i springning, samt optakt til OL i Tokyo. 

Måske var du en af godt 23.000 gæster der besøgte Store Hestedag eller måske vil du gerne lære mere om arrangementet? I dette nummer kan du læse om højdepunkterne derfra, ligesom også forsiden prydes af nogle af de dygtige atleter der lavede show ved arrangementet. 

Tema og spændende faglig viden
I dette nummer bringer vi et stort tema om sporer, hvor landstræner Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein blandt andet giver sit bud på korrekt brug af sporer. Du kan også få faglig tiden om blandt andet fodring af ældre heste, samt hestens bevægeapparat. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Har du ikke fået nok?
Så kan du læse en af vores profiler, hvor vi blandt andet har besøgt juniorrytter Alexander Yde Helgstrand og Triumph Dressage. Desuden byder magasinet på flere spændende sportslige artikler, avl og fagligt stof. 

Bladet kan købes i en lang række butikker, dem finder du et kort over her. Du kan også bestille bladet hos os online, det gør du her. 

Vil du gerne modtage de næste mange magasiner i postkassen, så skal du tegne et abonnement hos os. Det kan du gøre her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen